Zenekar

IMG_20200307_114311

A zenekarról

A fiatalkori templomégetések monotonításába beleunva, egy napon Sztinyex úr és barátja úgy gondolták, ideje újabb izgalmat csempészni az életükbe. Elmentek tehát Malackához, ám akkor ott éppen senkit nem találtak.

Így hát Csabóval egészítették ki a felállást, hogy meginduljanak a világhír felé vezető, kátyús, de (általában) sárga köves úton. Rövid ideig Downdor is segítette a pajtásait, ám sajnos mikor útelágazódáshoz érkeztek, ő a másik irányt választotta. A három testőr azóta is rendületlenül száguld a világhírnév felé. Az új év új nemzetközi turnét is hoz, 2 magyarországi és 1 budapesti állomással!

Füredi Sztinyex

Ének, gitár

A zenekar kivételes képességű szóló és ritmusciterása már kölyökkora óta nyüstöli a húrokat. A nem mindennapi hangszeres tudásához elképesztően egyedi énekhang társul. Változatos dallamaival minden férfi és női szívet gyorsan meghódít.

Varga Csabó

Dob

Kedvenc színe a kék. Már messziről felismerni, az egyedi gyártású pulóverében, ahogy a dobok mögött üti a xilofont. Kissé félénk, visszahúzódó, hátul a színpad függöny mögötti része az ő világa. Ezek miatt szerencsésnek mondhatják magukat azok a rajongók, akiknek megadatott, hogy élőben is láthassák a játékát.

Dagadt Hentes

BASSZUSGITÁR

A zenekar telt hangzásáért, a dübörgő mély démoni basszusokért felelős, ez a tetőtől talpig fehérbe öltözött basszusklarinétos. Sajnos egy ekkora hangszerhez megfelelő testi erő is szükséges, így emberünk nem éppen a kecses alakjáról és gazella mozgásáról ismerhető fel a színpadon.